Gnocchi med smør og salvie - Virkelig god mad på under 10 minutter

IMG_6429.jpg

Gnocchi med smør og salvie - eller Gnocchi con burro e salvia - er den perfekte ret, når man er så sulten, at man bare skal ha' mad NU! For ikke nok med at den mætter helt enormt, den er også lavet på noget der minder om 7-8 minutter. Og så smager den godt!! Gnocchi er det italienske svar på dumplings. Små pastalignende kugler lavet på kartoffel.

Det skal du bruge (til 2): [checklist]

  • 1 pakke gnocchi (250 gr) - Fås i Irma, Brugsen, Føtex osv.
  • 100 gr smør
  • 15-20 blade salvie
  • Parmesan

[/checklist]

Sådan laver du gnocchi med smør og salvie:

  1. Kog vand og en håndfuld salt i en stor gryde. Når vandet koger, tilsætter du dine gnocchi. De skal kun ha' 2-3 minutter.
  2. Samtidig smider du smørret på en varm pande. Når smørret er helt smeltet - men ikke brunet endnu - smider du salviebladene på. Lad det brune sammen i 2 minutter.
  3. Når gnocchi'erne flyder op til overfladen er de færdige. Hæld vandet fra, hæld dem over på panden og lad dem få lidt stegeoverflade sammen med det nu brune smør og de sprøde salvieblade. Giv dem også et lille skud sort peber.

Thats it! Anret din gnocchi med smør og salvie på tallerkener og riv parmesan over.