Opskrifter med oksekød
En revuelto er en spansk mellemting mellem omelet og røræg der serveres med en masse fyld. Fantastisk lækker morgenmad du kan lave på 25 minutter.
Alle elsker spaghetti bolognese eller spaghetti med kødsovs og alle har også deres egen opskrift på denne klassiker. Så istedet for en at skrive min opskrift, får du her 11 tricks der gør din spaghetti bolognese endnu bedre!
GLÆDELIG JUL & BRAS! Her kan du finde alle de uundværlige opskrifter på julemad. Både det søde, det salte og det våde.
Nyretapper har ikke noget med nyrer at gøre. En nyretapper er en mør og lækker udskæring af oksekød. Den kaldes også onglet eller hanger steak. Opskriften kræver 2 x 15 minutters arbejde, hvor man marinerer sin nyretapper dagen før, og dagen efter langtidssteger den ved lav temperatur, for at slutte af med en bruning.
Lækre, møre oksekæber braiseret i stout med mørk chokolade, chili og suppeurter. Skøn og lækker søndagsret, der er let at lave!
Den amerikanske sydstatsgryderet Gumbo er en fantastisk spise, der ikke smager som noget andet. Få den traditionelle opskrift her.
Velkommen til #Sovseskolen pt. 2. Sidst lavede vi en rødvinssovs, og nu skal vi lave den sauce, som nok flest mennesker er bange for: Bearnaise sauce! Uuuh! Men det er ikke spor svært. Man skal bare tage sig god tid de første gange.
Gastrik er en uundværlig smagsgiver til at gøre en god sovs perfekt. Lær her hvor let det er at lave den selv!
Tortellini in brodo er en super let italiensk pastaret, hvor tortellinierne koges i en suppe, der legeres med æg. Vildt let og lækkert, og man bliver dybt, dybt afhængig. Be warned.
Jambalaya er en af de mest traditionelle retter man kan smide på bordet i New Orleans. Det er en krydret risret med kylling, pølse og seafood, og så smager jambalaya bare fantastisk godt! Her er en opskrift som jeg selv har lokket ud af en lokal kok i New Orleans.