Vi hører hele tiden om madplaner. Men hvordan laver man en madplan? Og hvordan sparer man både tid og penge, og får leveret bedre kød? Og hvad hvis man vil have de specielle udskæringer? Det kan du lære her. Alt kød der bestilles hjem er enten fritgående eller øko (eller begge dele), 100% dansk, fra glade dyr, og koster i omegnen af 25,- kr pr. person pr. dag. Dette er del 1.
Læs mereEn grydestegt kylling er en rigtig god søndagsmiddag, hvor man sammen kan hygge sig i køkkenet med klassisk tilbehør som agurkesalat, kogte kartofler og den klassiske skilte sovs. Men her er en anden - og ligeså lækker - variation. Og så kommer den med 2 slags sovs der blandes på tallerkenen: En på vin og en på fløde.
Læs mereLngtidsstegt kylling i ovn med helt saftigt kød og sprødt skind er fantastisk. Men det blive tit en halvtør affære. Læs her hvordan du sikrer, at det aldrig sker igen.
Læs mere