Vi hører hele tiden om madplaner. Men hvordan laver man en madplan? Og hvordan sparer man både tid og penge, og får leveret bedre kød? Og hvad hvis man vil have de specielle udskæringer? Det kan du lære her. Alt kød der bestilles hjem er enten fritgående eller øko (eller begge dele), 100% dansk, fra glade dyr, og koster i omegnen af 25,- kr pr. person pr. dag. Dette er del 2.
Læs mereOk, "rodslaw" lyder pænt fesent, men det er jo sådan set bare en helt almindelig coleslaw, hvor vi så lige udskifter fesen hvidkål med meget sundere, flottere og bedre smagende rødder.
Læs mereVi hører hele tiden om madplaner. Men hvordan laver man en madplan? Og hvordan sparer man både tid og penge, og får leveret bedre kød? Og hvad hvis man vil have de specielle udskæringer? Det kan du lære her. Alt kød der bestilles hjem er enten fritgående eller øko (eller begge dele), 100% dansk, fra glade dyr, og koster i omegnen af 25,- kr pr. person pr. dag. Dette er del 1.
Læs mereDen japanske gryderet MABO DON er både sund, delikat, lækker og enormt let at lave. Den kræver blot et besøg hos special-købmanden. Lær opskriften her fra dagens gæsteblogger... bedre kendt som 'Kæresten'. Skrevet af: Tilde Mariann Andersen
Læs mereThaisalat med oksekød er en helt vildt lækker, aromatisk salat med frisk koriander, chili og skønt, rødt oksekød. Og så naturligvis en fantastisk dressing.
Læs mereGulyás, Gullasch, Gullash eller Goulash. Kært barn har mange navne, og som det er tilfældet med rigtig mange klassiske retter, også mange opskrifter. Men en ting ligger helt fast: Den gryderet som vi herhjemme kalder gullasch eller goulash, hedder "pörkölt" i Ungarn. Gulyás derimod er en suppe. Ikke en gryderet. Her er en opskrift på denne skønne, varmende vinterret, som jeg lover at en ungarer ville acceptere.
Læs mereOssobuco er en skøn simreret, som rent smagsmæssigt ligger lige midt i mellem det italienske og det danske køkken. Og så er den super let at tilberede! Her har jeg lavet den helt traditionelt med risotto og gremolata.
Læs mere