Åh Gud, jeg elsker bare frikadeller med kartoffelsalat! Kombinationen af en saftig, lækker frikadelle med sprød stegeskorpe og en både let men kraftigtsmagende kartoffelsalat, der giver alle dem i bøtter baghjul. Det er en af de lækreste og mest forårsagtige retter man kan lave.
Læs mereFyldte hjerter er alt andet end klamme og indmads-agtige i smagen. De er faste i kødet og utroligt møre, og har en god og mild smag. Et perfekt stykke simrekød - og så er det billigt. Du skal lave denne her ret! Det er opbyggende for din moral.
Læs mereEn god pizza har en sprød bund, et lækkert smagsfuldt fyld, en smag der både har det salte, det søde og gode krydderier og så skal den fandme også være både rund, tynd og pæn. Lær grundopskriften og 3 konkrete opskrifter her.
Læs merePizza Diavola er en italiensk pizza med tomatsauce, stærk salami og ost. Her lavet med gorgonzola og basilikum - en af de mest normale variationer.
Læs mereForloren hare. Mærkeligt navn til en klassisk dansk ret som man kan lave lynhurtigt på en travl hverdag. Dette er det første af 4 indlæg der alle handler om retter der, af uforklarlige årsager, hedder noget andet end det de er.
Læs merePorchetta bliver for 2014 hvad pulled pork var for '13. Flæskesteg med svær HELE vejen rundt er fantastisk! Her er en opskrift på denne lækre italienske ret skrevet af gæsteblogger og madøre Louise Leitner.
Læs mereDet er ikke svært at lave en klassisk, hjemmelavet, velsmagende rødvinssauce eller "brun sovs". Man skal bare benytte sig af en simpel og skudsikker metode og en spandfuld urter. Læs selv her.
Læs mereEn fedtskiller er et super godt værktøj til at få fedt fra fond, så du kan lave en sovs på 2 minutter frem for på 10 minutter. Og det er sgu rart når stegen også skal skæres og salaten skal slynges. Læs her hvorfor du bare MÅ eje en.
Læs mereNåmen her er den bedste opskrift på boller i karry, og den kan laves af 2 personer med tungen lige i munden på 30 minutter. Og ja, jeg ved godt det er religion og at det kan laves på 100 måder, men det her er den bedste. Du kan godt lave det på en anden måde, hvis du foretrækker den næstbedste.
Læs mereAlle elsker en god mørbradbøf, men det kan godt blive lidt tungt. Her er en lettere variation over mørbradbøffer, som kan minde lidt om bøf stroganoff.
Læs mereBoscaiola er en simpel pastaret med stærk tørret pølse som f.eks salsiccia eller chorizo og svampe. Den kan laves på 20 minutter og er krydret, saftig og lækker. Lær den her!
Læs mereVi hører hele tiden om madplaner. Men hvordan laver man en madplan? Og hvordan sparer man både tid og penge, og får leveret bedre kød? Og hvad hvis man vil have de specielle udskæringer? Det kan du lære her. Alt kød der bestilles hjem er enten fritgående eller øko (eller begge dele), 100% dansk, fra glade dyr, og koster i omegnen af 25,- kr pr. person pr. dag. Dette er del 2.
Læs mereVi hører hele tiden om madplaner. Men hvordan laver man en madplan? Og hvordan sparer man både tid og penge, og får leveret bedre kød? Og hvad hvis man vil have de specielle udskæringer? Det kan du lære her. Alt kød der bestilles hjem er enten fritgående eller øko (eller begge dele), 100% dansk, fra glade dyr, og koster i omegnen af 25,- kr pr. person pr. dag. Dette er del 1.
Læs mereDen japanske gryderet MABO DON er både sund, delikat, lækker og enormt let at lave. Den kræver blot et besøg hos special-købmanden. Lær opskriften her fra dagens gæsteblogger... bedre kendt som 'Kæresten'. Skrevet af: Tilde Mariann Andersen
Læs mere