Gnocchi med svampe, chili og kapers er en lynhurtig og virkelig lækker ret, du kan lave på 20 minutter. Få opskriften her.
Læs mere"De blev gode og chewie og tog 10 minutter at lave, så her får du sgu opskriften på en cookie med hvid chokolade." Steg & Bras - Nu med rim.
Læs mereVelkommen til #Sovseskolen pt. 2. Sidst lavede vi en rødvinssovs, og nu skal vi lave den sauce, som nok flest mennesker er bange for: Bearnaise sauce! Uuuh! Men det er ikke spor svært. Man skal bare tage sig god tid de første gange.
Læs mereHalve æbler med gele er et hyggeligt lille tilbehør man kan lave sammen med børnene. Det slår lige en halv time ihjel, så dagen ikke er helt så lang.
Læs mereHjemmelavet biscotti hører ikke traditionelt til i julen, men den passer PERFEKT ind juleaften, med et glas portvin on the side. Få den super simple opskrift her.
Læs mereMan kan lave hjemmelavet agurkesalat på mange måder. Det her er den absolut letteste, og så giver den et friskt og syrligt resultat.
Læs mereHjemmelavet rødkål er 100 gange bedre end det fra glas, og helt vildt let at lave. Få den simple opskrift her.
Læs mereDet er ikke svært at lave brun sovs. Lær det her, trin for trin.
Læs mereHvis man ikke er glad for gløgg, så er varm æbletoddy et virkelig godt alternativ. Og hvis man er glad for gløgg, men bare gerne vil have en ekstra måde at indtage varm sprut på, så er varm æbletoddy også din ven.
Læs mereHjemmelavet tranebærkompot er det bedste tilbehør til fed mad. Især til at opveje den fede julemad! Lær den super lette opskrift her.
Læs mereAlle elsker sprøde kyllingevinger! Især når man siger det på amerikansk: Hot wings! Sprøde udenpå, saftige inden i, spicy og lette at lave.
Læs mereAlle elsker stegt flæsk med persillesovs, men det skal være ordentlig lavet! Få den bedste opskrift på den danske nationalret her.
Læs mereGnocchi med smør og salvie - eller Gnocchi con burro e salvia - er perfekt når man er ved at dø af sult! Den er super mættende, tager under 10 minutter at lave, og så smager den helt vildt godt!
Læs mereSlethvar, bygotto og rosenkål lyder kedeligt og alt for sundt. Det er det ikke. Det er en flot og lækker ret som både går til hverdag og weekend. Den kan også fint laves med rødspætte eller en anden fladfisk.
Læs mereSalat med spelt, blomme, feta og kyllingelever kombinerer det søde og sure fra blommerne, det salte fra fetaen, det parfumerede fra basilikumen og umami fra leveren på en perfekt måde. Og så er det vanvittig sundt!
Læs mereGastrik er en uundværlig smagsgiver til at gøre en god sovs perfekt. Lær her hvor let det er at lave den selv!
Læs mereÆrtesuppe med kammuslinger er en klassiker! Og af gode grunde: Let, sund, hurtig at lave, billig og så er det en smuk ret at servere. Her laves den med et skyd mynte og salvie.
Læs mereTortellini in brodo er en super let italiensk pastaret, hvor tortellinierne koges i en suppe, der legeres med æg. Vildt let og lækkert, og man bliver dybt, dybt afhængig. Be warned.
Læs mereEn "hvid pizza" er en pizza uden tomatsauce, og en af de bedste der findes er pizza med kartoffel, rosmarin og pancetta; Den salte men urøgede bacon der findes overalt i italiensk mad. Lær opskriften her!
Læs mereDen perfekte bøf eller steg skal være hårdt stegt og med flot rød eller rosa kerne. Her skal du lære at lave "reverse searing". Så bliver det 100% perfekt hver gang!
Læs mere