Det er ikke svært at lave en klassisk, hjemmelavet, velsmagende rødvinssauce eller "brun sovs". Man skal bare benytte sig af en simpel og skudsikker metode og en spandfuld urter. Læs selv her.
Læs mereModsat "danske" pastaretter som ofte er noget ryd-op-i-køleskabet miskmask, er Penne con Broccoli en klassisk, simpel og billig italiensk pastaret. Helt vildt lækker og saftig, og så er der mad på bordet på 20 minutter. Perfekt!
Læs mereNåmen her er den bedste opskrift på boller i karry, og den kan laves af 2 personer med tungen lige i munden på 30 minutter. Og ja, jeg ved godt det er religion og at det kan laves på 100 måder, men det her er den bedste. Du kan godt lave det på en anden måde, hvis du foretrækker den næstbedste.
Læs mereSuper let italiensk pastaret med fennikel, laks og citronskal. Det oser af sommer og kølig hvidvin, men man må også godt lave den en kedelig vinterdag. Og så tager det 20 minutter at lave!
Læs mereHer er en opskrift på en god, tung chokoladekage med en heftig smag af chokolade og kakao, og helt uden mel og fedtstof. Og så er den let at bage!
Læs mereAlle elsker en god mørbradbøf, men det kan godt blive lidt tungt. Her er en lettere variation over mørbradbøffer, som kan minde lidt om bøf stroganoff.
Læs mereBoscaiola er en simpel pastaret med stærk tørret pølse som f.eks salsiccia eller chorizo og svampe. Den kan laves på 20 minutter og er krydret, saftig og lækker. Lær den her!
Læs mereVi hører hele tiden om madplaner. Men hvordan laver man en madplan? Og hvordan sparer man både tid og penge, og får leveret bedre kød? Og hvad hvis man vil have de specielle udskæringer? Det kan du lære her. Alt kød der bestilles hjem er enten fritgående eller øko (eller begge dele), 100% dansk, fra glade dyr, og koster i omegnen af 25,- kr pr. person pr. dag. Dette er del 2.
Læs mereAt lave en fisk "en papilotte" er en fancy måde at sige at man pakker fisk og grønt og urter ind i madpapir og sølvpapir, og derefter smider den i ovnen. Den dampes herved og bevarer al saft og smag inde i pakken - og så er det en lækker lille pakke at stille på sine gæsters tallerken, som de så selv kan åbne og gå i krig med.
Læs mereOk, "rodslaw" lyder pænt fesent, men det er jo sådan set bare en helt almindelig coleslaw, hvor vi så lige udskifter fesen hvidkål med meget sundere, flottere og bedre smagende rødder.
Læs mereSaltmandler er verdens bedste, letteste og hurtigste snack, og så kan de varieres i det uendelige med smag af chili, røg, paprika, lakrids, chokolade, osv. Brug dem som snack til drinks, som mega god værts-gave, eller til at stoppe i hovedet foran fjerneren.
Læs mereNår vi snakker soulfood; Altså cajun, creole, sydstatsmad. Hele den der vilde køkkenblanding af vestafrikansk og sydstats-USA som indeholder retter som Gumbo, Red Beans and Rice, Jambalaya osv osv, så kommer man ikke uden om den krydderiblanding der hedder Magic. Og du skal også have en bøtte stående derhjemme for tro mig, der er virkelig en god grund til, at de bruger det til alt.
Læs mereHakkebøffer med bløde løg, agurkesalat og kartofler er vildt let, og tager 40 minutter i alt inkl. kartoffelkogning! Find den gode, klassiske opskrift her.
Læs mereVi hører hele tiden om madplaner. Men hvordan laver man en madplan? Og hvordan sparer man både tid og penge, og får leveret bedre kød? Og hvad hvis man vil have de specielle udskæringer? Det kan du lære her. Alt kød der bestilles hjem er enten fritgående eller øko (eller begge dele), 100% dansk, fra glade dyr, og koster i omegnen af 25,- kr pr. person pr. dag. Dette er del 1.
Læs mereDer er ikke nogen der ikke kan lide stegt laks. Her serveres den med en salat på kål, tang, perlespelt, citron, ingefær og hvidløg. Let og vildt lækkert!
Læs mereDen japanske gryderet MABO DON er både sund, delikat, lækker og enormt let at lave. Den kræver blot et besøg hos special-købmanden. Lær opskriften her fra dagens gæsteblogger... bedre kendt som 'Kæresten'. Skrevet af: Tilde Mariann Andersen
Læs mereThaisalat med oksekød er en helt vildt lækker, aromatisk salat med frisk koriander, chili og skønt, rødt oksekød. Og så naturligvis en fantastisk dressing.
Læs mereRosastegt lammeculotte serveret med hele braiseret hvidløgsfed, god kraftig sauce og grønkålssalat med skalotter og æble. Vildt lækkert og let og sund mad.
Læs mere